Vilshärads Camping

    camping 2008 Vilsharadscamping incheckning Vilsharadscamping platser

    Husbilscamping  campinggata Camping i vilsharad

 

Ni hittar oss 10 km från Halmstad utmed kusten. Vi ligger i ett vackert och naturskönt område, nära till barnvänlig sandstrand och naturreservat med motionsslingor.

Campingområdet består av gräsplaner avdelade med häckar. Alla platser är utrustade med CEE uttag 10 ampere el och jordfelsbrytare, vi har också flertalet platser med vatten och avlopp. På vårt tältområde kan man få en plats med eller utan el, men självklart kan man tälta på alla våra platser om så önskas.

På området finns en 18 håls minigolfbana, 2 mindre lekplatser varav en för de lite mindre barnen, ett lekhus med leksaker och pyssel. För våra ungdomar har vi ett stort utomhus schackspel, badminton och basket. 

På campingen finns en butik där vi säljer lite livs och diverse annat som kan vara kul/bra att ha. Då vi tycker om närproducerat så försöker vi ha lokala leverantörer så gott det går, pålägg och korv kommer ifrån Korvpojkarna i Halmstad, mejeriprodukterna kommer ifrån Wapnö gård och sen har vi ett litet sortiment av Hafis goda produkter.
Här finns glasscafé med glass från vår närliggande glasstillverkare SIA Glass i Slöinge.