Service

Nytt för i år är att vi driver butiken själva och har därför flyttat receptionen så ni hittar oss nu rakt över gamla receptionen.

Reception
I receptionen försöker vi hjälpa till med det mesta så ni får en trevlig och bra vistelse hos oss. Vi har broschyr material och en gästdator som man kan söka på sedvärdheter och vad som händer i Halmstad och närområdet.
Här finns även första hjälpen material och hjärtstartare.

Reception  entre Vilshrads camping  broschyrer

 

Butik
Förutom reception så har vi en liten butik där man kan köpa lite meijeriprodukter, pålägg, hamburgare, korv och pommesfrittes och annat som man glömt eller behöver ha. Här finns läsk, godis, chips och glass.
Vi har även lite presentartikelar, leksaker, hygienprodukter och campingtillbehör.

Butikdisk  Butik campingen  souvenirer

Butik vilshrad  Campingtillbehr  Godis

 

Glassbar och Café
Nytt för i år är vår nya glassbar med glass från SIA glass i Slöinge. Vi har 12 sorters lösglass och det kommer variera under säsongen vilka sorter vi har. Man kan köpa kulglass i strut eller bägare, men varför inte testa en av våra glasscuper. Här finns även så man kan köpa en kopp kaffe med kaka eller bulle.

Glassbar vilshrads camping  Uteservering Vilshrads camping  TV rum

 

Minigolf
Vår minigolfbana har 18 hål och byggdes redan 1962. Det är gammal traditionell betongbana. På golfbanan finns även ett litet loungerum/uterum där man kan sätta sig ner och pausa medan man spelar eller när man spelat klart.

Minigolfbanan Vilshrads camping 6  Minigolfbanan Vilshrads camping 2  lounge 2